Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Yamaha YDP-144R digitális zongora

Yamaha
325.900 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3259
Elérhetőség: Készlethiány
Garancia
3 év
325.900 Ft

Leírás

Mi a különbség az YDP-144 és a 164 típusok között?

 • Mechanika: YDP-144: GHS - YDP-164: GH-3
 • Billentyűzet anyaga: YDP-144: műanyag, YDP-164: szintetikus, csúszásmentes elefántcsont bevonat
 • Hangszórók teljesítménye: YDP-144: 6 watt, YDP-164: 20 watt

A Yamaha Arius YDP-143 digitális zongora bármely zongorista számára valósághű akusztikus zongora játékérzetet és hangot biztosít. A súlyozott kalapácsmechanika szabvány (GHS) billentyűzet mechanika segít létrehozni a megfelelő ujjtechnikát és erőt annak érdekében, hogy könnyen tudjon játszani akusztikus zongorán is. A továbbfejlesztett Pure CF Engine kifejező, kiváló minőségű hangmintákat szólaltat meg a Yamaha CFIIIS koncertzongorából. A damper rezonancia digitális módon képes visszaadni az akusztikus zongora pedálhangját, a továbbfejlesztett zengetéssel különböző környezetekben zongorázhat. A 192 hang polifónia lehetővé teszi, hogy akár a legbonyolultabb zongora darabokat hangkihagyás nélkül, teljes hanglecsengéssel tudjon megszólaltatni. Az Arius YDP-143 rózsafa vagy fekete dió kivitelben is rendelhető, a bútor-szerű szekrény meghaladja a tipikus elektromos zongoráktól elvártat, egy klasszikus zongora jelenik meg otthonukban.

Ezt a zongora hangot csak a Yamaha tudja

A Pure CF Sound Engine sok év zongoragyártásának, szakértelemnek eredménye ötvözve a csúcsminőséget képviselő mintavételezési technikának. A Yamaha vezető szerepet játszik a digitális zongora technológiájában, ez főleg akkor válik nyilvánvalóvá, amikor Pure CF Sound Engine alapú Yamaha digitális zongorákat hallgat. A híres Yamaha CFIIIS 9' koncertzongora valósághű hangja, hihetetlen dinamikával és kifejezőerővel szólal meg, a Pure CF-hanggenerátorral felszerelt digitális zongorák méltóak a Yamaha nevére.

Szuper játszhatóság és játékérzet

A súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) 88-billentyűs zongorán, az akusztikus zongorák kalapácsaihoz hasonlóan a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni. GHS nagyszerű választás lehet a lelkes zongorista jelölteknek, mivel a GHS mechanikán gyakorlás során elsajátítható a megfelelő ujj technika, mely az akusztikus zongora játékhoz elengedhetetlenül szükséges. Továbbá a fekete billentyűk matt felszíne lehetővé teszi a hosszan tartó, ujjak csúszás nélküli gyakorlást.

A pedálhasználat további valóságérzetet nyújt

Félpedál funkció lehetővé teszi a még részletesebb kifejezőkészséget, olyan mértékben, mintha zongorán játszana. A funkció folyamatosan növeli a kitartott hangok hosszát, a 0 értéktől a teljes kicsengésig a pedál lenyomásának arányában. A sztereó kitartott minták lágy zengéssel szólaltatják meg a hangot a pedál lenyomott állapotában. Ehhez hasonlóan a damper rezonancia a pedál használatával mély, széles rezgést ad a hanghoz. Az eredmény sokkal valóságközelibb hang, olyan, mint egy akusztikus zongorán. A technológia képes még azt az apró változást is érzékelni, ha a billentyű leütése pillanatában a játékos elkezdi lenyomni a pedált.

Egy zongora saját klasszikus repertoárral

A Yamaha digitális zongorákban sokféle klasszikus zongoradarabot töltöttünk fel, melyeket hallgathat vagy akár meg is tanulhat. A hangszerhez járó "50 Greats for the Piano" könyv segítségével követheti a zenét
és megtanulhatja a jól ismert darabokat. Akár le is játszhatja ezeket a híres darabokat. Ez a funkció a zongorázás mellett még sok-sok óra szórakozást nyújt.

Rögzítse előadását

A hangszerbe épített felvétel funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomásra rögzítse játékát*. Továbbá, maximum 2 sávra vehet fel, melyeket egyszerre le is játszhat, a felvétel történhet külön kezekkel, vagy az úgynevezett "overdub" technikával is külön hangszínek rögzítésével.

* A felvételek szabvány MIDI fájl formátumba kerülnek rögzítésre (SMF). A felvett anyag számítógépen történő lejátszásához szükséges lesz a számítógépére telepített kompatibilis lejátszó szoftverre is.

Érje el kedvenc funkcióit gyorsan és könnyen

A "Digital Piano Controller" alkalmazás jól áttekinthető kezelőfelületével az iOS érintőkijelzős eszközökre van optimalizálva, ezzel a Yamaha hangszere teljesen új használati lehetőségekkel bővül. Változtassa át iOS eszközét intuitív hangszer vezérlővé, érje el a hangszer funkcióit még gyorsabban. Végezze el a beállításokat, válasszon hangszíneket és vegye fel játékát. Ha egyszer kipróbálja, már nem tud nélküle élni.

Fedezzen fel egy inspiráló kombinációt

Az inspiráló játékhoz válasszon ki két hangszínt, például zongorát és vonós hangszínt. Semmi más sem teszi élvezetesebbé a gyakorlást mint az, hogy különböző hangszíneken játszhat és egyedi hangszínkombinációkat hozhat létre. Kísérletezzen ezekkel a kombinációkkal és fedezzen fel új, inspiráló hangokat.

Optimális hang bármilyen hangerőszinten

A Yamaha különleges Intelligens Akusztika Vezérléssel (IAC) csendes otthoni környezetben halkan is gyakorolhat. Az IAC bemutatása előtt halk zenéléskor nem volt élvezhető a magas és a mély hang tartomány. Az IAC bevezetésekor a hangszer automatikusan beállítja a magas és mély hangok arányát, nagyobb mélységet és valóságosabb hangzást biztosít. Továbbá a hangerő szabályozóval automatikusan a halk beállítás esetén is a hangszórók hangszínszabályozóit is hozzáállítja. Ez a funkció független a hangerőtől gazdag és kiegyensúlyozott kiváló minőségű digitális zongora hangzást biztosít.

Teljes hangzás a zongora szekrényéből

A Yamaha kifejlesztette ezt az új technológiát mely az akusztikus hangszerek karakterisztikájának részletes ismeretére alapul. Az Akusztikai Optimalizáló természetes, egyenletes gazdag hangzást biztosít a teljes billentyűzeten, azzal, hogy szabályozza a hang terjedését és a hangszekrényből történő terjedését.

Új fejhallgató élmény

A Stereophonic Optimizer egy egyedi Yamaha fejlesztés. Fejhallgató használatával a Stereophonic Optimizer beállítja a zongora és a hallgató közötti távolságot, melynek eredménye tágas, térhatásos hang, mely képes inspirálni akár órákon keresztül is. Ebben a különleges lehallgatási környezetben olyan érzése van az embernek, mintha a hang közvetlen a zongorából és nem fejhallgatóból jönne, ez sokkal valóságosabb, természetes élményt nyújt.

Csatlakoztassa hangszerét és lépjen kapcsolatba vele

Szabvány USB kábellel számítógéphez vagy mobil eszközhöz csatlakoztathatja hangszerét, ez a kreatívitás és tanulás világát nyitja meg. Az iOS eszközt hangszeréhez egy Yamaha UD-BT01, vagy a Lightning-USB Camera adapterrel is csatlakoztathatja. A hangszer vezérlőként is használhatja és/vagy hangforrása lehet többféle zenekészítő alkalmazásnak.

 • 88 kalapácsmechanikás billentyű
 • 192 hang polifónia
 • 10 hangszín, melyekből 2 egyszerre használható
 • 4 féle billentés érzékenység
 • 4 féle zengető hatás
 • 60 demó dal
 • 3 pedál
 • Egyszerű dalfelvevő
 • Beépített metronóm
 • 2 fejhallgató kimenet
 • MIDI IN/OUT
 • Hangszóró: 2 db 12 cm / 8W
 • Billentyűzet fedél
 • Szín: rózsafa (RW: Rosewood)
 • Méret: 1357 x 815 x 422 mm
 • Súly: 38 kg

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2020. 09. 09.
Megrendeltem, másnap délben már nálunk volt a zongora.

Facebook kommentek