Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzletünk

Üdvözlöm! Répás Géza vagyok, a cég ügyvezetője! Szeretném önökkel megismertetni hangszerüzletem ! Cégünk 1991 óta áll rendelkezésére zenekedvelő nagyközönségnek! Hangszereket és ezek kiegészítőit, stúdiótechnikai berendezéseket , komplett hangosítási rendszereket forgalmazunk! Hangszer választékunkban megtalálhatóak a Korg, Yamaha, Casio , digitális zongorák, szintetizátorok! Geryon, Cort, Msa akusztikus és elektromos gitárok ! Laney, Crate , Behringer, Peavey. . .stb erősítők keverőpultok, végfok erősítők, effektprocesszorok, mikrofonok, állványok, hangfalak nagy választékban!
Heves megye legnagyobb hangszer választékával állunk rendelkezésükre! Szakmai tanács adással hétköznap 10-17-ig állunk rendelkezésre a 37/300-700-as telefonszámon! 

Nálunk mindenki megtalálja számítását, ugyanis hangszercserével, bizományos értékesítéssel segítjük a vásárlást. Üzletünkben garanciális és garanciális időn túl vállaljuk az elektronikus hangszerek szervizelését. A webáruházunkban bemutatott termékek, csak töredékét teszik ki állandóan változó árukészletünknek, ha lehetőséged van látogass el hozzánk kipróbálhatsz bármilyen hangszert és szívesen állunk akkor is rendelkezésedre, ha technikai információra vagy segítségre lenne szükséged!