Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IK Multimedia iLoud Micro Monitor White

IK Multimedia
115.990 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1160
Elérhetőség: Készlethiány
IK Multimedia iLoud Micro Monitor White
Garancia
3 év
115.990 Ft

Leírás

IK Multimedia iLoud Micro hordozható, stúdió minőségű, aktív, bluetooth-os referencia monitor hangfal pár


Az IK Multimedia iLoud Micro Monitor egy teljes értéku, ultra kompakt, könnyedén hordozható, sztereo referencia hangfalpár. Egy olyan professzionális minoségu, bi-amplified (a mély és a magas/közép tartomány külön-külön erosített) hordozható stúdió monitor hangfal, amely rendkívül tiszta, részletes és pontos hangképet képes visszaadni. Az iLoud Micro monitor rendszert négy szuper hatékony “D" osztályú erosíto hajtja meg, összesen 50 W RMS teljesítménnyel. Mindkét hangfalban egy-egy 3"-os magas, és egy-egy 3"-os mélynyomó található.
Ezen felül ezek a paraméterek kiegészülnek még egy fedélzeti 56 bites jelfeldolgozási rendszerrel is, így semmiféle olyan kompromisszumra sem kényszerülünk, amely eddig egy kisméretu monitor rendszert jellemzett. Ezekkel a tulajdonságokkal az iLoud Micro monitor rendszer teljesen egyenes, azonnali átvitelt nyújt bármilyen visszahallgatási környezetben. A DSP digitális crossoverként is muködik, szinte észrevehetetlenül finom módon szabályozza a mély és a magas hangsugárzó muködésének átmeneteit. A DSP kezeli a monitorok frekvencia- és fázismenetét, valamint dinamika tartományát is, azaz folyamatosan ellenorzi a hangsugárzókat. A monitorokat különbözo hallgatási környezetekhez is beállíthatjuk három EQ kapcsoló segítségével. A magas, mély hangzás mellett, az FLAT/DESK kapcsolókkal állíthatjuk be, hogy éppen állványon, vagy asztalon használjuk az iLoud Micro monitort. Ezen felül asztalon történo elhelyezésnél kihajtható lábak segítségével kétféle szögben is beállíthatjuk a hangfalakat. Az iLoud Micro monitor alapjában véve vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatú, de RCA és 1/8"-os sztereó jack kábelek fogadására is alkalmas.
Ezzel a kisméretu aktív monitorral lehetoségünk nyílik arra, hogy kritikusan visszahallgathassuk zenénket, vagy más hangfelvételünket, függetlenül attól, hogy éppen útközben, vagy éppen egy stúdióban használjuk azt.
Tulajdonságai:
Professzionális referencia minoségu hangzás
Crossoverként is muködo 56 bites DSP digitális jelfeldolgozás, amely szabályozza a mély és a magas hangsugárzó muködésének átmeneteit, a frekvencia, a fázismenet és a dinamika tartományt is.
Eroteljes D osztályú 50W RMS összteljesítményu erosítok támogatják a kellemes magas frekvenciákat, a kivételesen nyitott és részletes közép hangokat, és a masszív, jól kontrollált mély hangzást is.
Mindkét hangfalban egy-egy egyedi gyártású mélysugárzó található, a széles bassz-reflex nyílást ? amely akár 55Hz-es átvitelével az egyik legjobb a kategóriájában – a hangfal elején helyezték el.
A beépített magas minoségu mély és magas sugárzók prémium kategóriás tudásához nem társul prémium kategóriás ár.
Ultra kompakt, könnyen hordozható kivitel, a referencia stúdió monitorok között, talán a legkisebb helyet igénylo készülék
Mérete miatt közelebb kerülhetünk a hangsugárzókhoz, és a nélkül tudjuk visszahallgatni a felvételt, hogy a helység nemkívánatos visszaverodései belezavarnának a hangképbe. Így a monitorok a leheto legpontosabb hangvisszaadást produkálják kis helységben is.
Változatosan elhelyezheto akár asztalon, de állványon is, mivel pl. mikrofonállványhoz illeszkedo 3/8"-os csavarmenettel is ellátták.
A beállításokhoz EQ magas/mély kapcsolók is rendelkezésre állnak
1/8" stereo mini-jack és RCA kábeles csatlakozási lehetoségek
A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal zenéinket kötöttség nélkül, bárhol hallgathatjuk
Összteljesítmény: Max. 70W (50W RMS)
Frekvencia átvitel (-3dB): 55Hz – 20kHz
Mérete: 180mm x 135mm x 90mm, Súlya: összesen 1720 gramm
A képen az iLoud Micro Monitor hangfalakon kívül látható egyéb eszközök nem tartozékai a terméknek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek