Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Yamaha CVP-701B digitális zongora

Yamaha
779.899 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 7799
Elérhetőség: Elérhető
Garancia:
3 év
779.899 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A fokozottan súlyozott kalapácsmechanikás, kiváltópontos, szintetikus elefántcsont borítású, kiváló koncertzongora billentéses GH3X billentyűzetével, intuitív formatervezésével és iPad kapcsolódásával a Clavinova CVP-701 digitális zongora képes kihozni minden rejtett tehetségét. A Clavinova hangszerek elsődlegesen zongorák, és ez a CVP-701 esetében sem lehet másként, hiszen a Yamaha Real Grand Expression technológiáját rejti magában. A sokféle interaktív zenei szórakoztató, oktató és előadási funkciónak köszönhetően ezek a digitális zongorák a kezdők számára éppannyira élvezetesek, mint a haladó zongoristák számára.

A zongoraépítés több mint száz éves tapasztalata egyesül ebben az igazán modern hangszerben.

Próbálja ki az akusztikus hangú teljesen digitális zongorát. Már az első hangok leütésekor is érzékelhető a különbség. Valósághű billentés, érintés és a koncertzongora összetéveszthetetlen hangja - a Clavinova kifejezőképessége és dinamika tartománya átértelmezi a ma ismert digitális zongoráról alkotott képet.

Az álmai zongorája Önre vár.

A továbbfejlesztett Piano Room-ban most már megtalálhatóak a világhírű Yamaha CFX, a Bösendorfer Imperial grand és vintage elektromos zongorák hangjai is. Session Módban három másik virtuális zenésztársat hívhat szobájába örömzenélni, gyakorolni, több mint 40 különféle zenei stílusban. Ezek a stúdió zenészek az új Dinamics Control segítségével automatikusan követik harmóniáit és hangerő változásait. A gyakorlástól függően külön ki-bekapcsolhatja a sávokat. Ezekkel a speciális funkciókkal egyetlen gombnyomással felvételt készíthet saját játékáról.

A változatosság az élet fűszere.

A CVP-701 több száz kiváló minőségű hangszer hangját tartalmazza, itt megtalálhatóak a "Natural!", a "Sweet!" és a "Cool!" hangszínek is.

A hangszínek külön a hangszer fajták kiegészítésére lettek mintavételezve. A Yamaha Super Articulation hangszínek (SA) az igazi hangszerek játékára jellemző apró jellegzetességeket is tartalmazzák, így olyan, mintha egy virtuóz játszana hangszerén és nem egy zongora billentyűzetéről szólalnának meg a hangok.

Amikor nem csak zongorázni szeretne.

A CVP Clavinova egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy akkordlefogással rendkívül sokféle és egyben különböző stílusban, valós időben is kísérheti játékát. A stíluskíséretek egyfajta virtuális zenészekből álló zenekarok, melyekkel különféle zenei stílusokban kísérheti játékát. Akkordok lefogásával adhatja meg a kíséret harmóniáját, dinamikáját, a kíséret hangszerelése kis jazz zenekaroktól teljes szimfonikus zenekarokig terjedhet. A világ minden tájáról kiválasztott profi stúdió zenészek közreműködésével elkészített stílusok valósághű, stúdió minőségű zenekari kíséretet adnak játékához. A stílusokkal élethű Intro, Ending és Fill-In részeket adhat dalaihoz és áthangszerelheti játékát valós időben.

Most már minden adva van, hogy dalával toplistára kerüljön.

A CVP Clavinova nagyon türelmes: ha nem a megfelelő hangokat játssza, akkor megvárja, amíg az sikerül.

Mindez a CVP egyedi Guide funkciójával lehetséges. A csak a CVP Clavinova hangszerre jellemző Follow Lights (fénykövetés) könyvtár segítségével a legkönnyebb népszerű dalokat tanulni. Csak kövesse a fényeket hangról hangra és a teljesen meghangszerelt kíséretek és arpeggiok kiegészítik játékát. Itt nem a felvétellel játszik együtt, hanem maga a felvétel követi az Ön játékát. Látogassa meg a www.yamahamusicsoft.com/followlights weboldalt és nézze át még ma az egész könyvtárat.

Csatlakoztassa mikrofonját és kezdjen énekelni.

Csatlakoztasson egy mikrofont és énekeljen zenéjére vagy használja a Karaoke dal fájlokat a YamahaMusicSoft.com oldalról. Az összes bemeneti jack könnyen hozzáférhető helyen, a hangszer előlapján, a billentyűágy alatt található. Csak a Yamaha tud ilyen stúdió minőségű effektekkel (zengetés, echo, Vocal Harmony) rendelkező hangszert készíteni. A hangszer zenehallgatásra is kiválóan alkalmas, ha hordozható zenelejátszót, pl. MP3 lejátszót vagy okostelefont csatlakoztat a Clavinova nagyszerű minőségű hangszóróihoz. *Vocal Harmony csak a CVP709GP/709/705 modelleknél.

 • GH3X kalapácsmechanikás digitális zongora, kísérő-automatika
 • Billentyűzet: 88 kalapácsmechanikás, kiváltópontos billentyűzet, GH3X mechanika, szintetikus elefántcsont billenytűfedél 
 • Hangszínek: 777 alap+ 29 dobszett / effekt+ 480 XG
 • Stílusok: 253 Pro stílus, 21 Session stílus, 36 zongorista stílus
 • Stílus szabályzók: 4 one touch beállítás, 3 intro, 4 variáció, 4 bepörgetés, 3 befejezés 
 • Polifónia: 256
 • Kompatibilitás: XG, XF, GM, GM2, GS (dal lejátszáshoz)
 • Effektek: 58 + 3 zengető, 106 + 3 chorus, 295 + 3 DSP1, 5 + 5 Master Compressor, 5 + 2 Master EQ, 27 Part EQ 
 • Dalok: 65 beépített dal
 • Dalfelvevő: 16 sáv, audio felvétel (WAV)
 • Adattároló: 2,8 MB belső memória + USB adattároló
 • Funkciók: Dual (két hangszín megszólaltatása egyszerre), Split (billentyűzet két külön hangszínre választása), külön hangszín a billentyűzet felengedésekor (key-off sample), külön hangszín a zengetett zongora hangzásra (Stereo Sustain Samples),
  a hagyományos zongora húr rezgésének modellezésére (String Resonance), Smooth release, Damper Release 
 • Kijelző: színes TFT LCD kijelző (480 x 272)
 • Hangszóró: 2 x 16 cm (2 x 25 Watt)
 • Szabályzók: hangszín választó, metronóm, transzponálás, hangolás, stb.
 • Kontroller : 3 beépített pedál
 • Analóg csatlakozók: 2x fejhallgató kimenet, AUX in, AUX out, mikrofon bemenet 
 • Digitális csatlakozók: MIDI in/out/thru, USB To Host (a szintetizátor számítógéphez csatlakoztatására), USB To Device (USB adattárolóhoz csatlakozás - pl.: Pendrive) 
 • Egyéb: csúsztatható, rejtett billentyű fedél
 • Méret: 1352 x 595 x 918mm
 • Súly: 59 kg
 • Tartozék: adapter, kotta füzet, kottatartó, használati utasítás, regisztráció
 • Bővíthetőség: USB kábel a digitális zongora és a számítógép közé, USB-s adattároló 
 • Szín: fekete dió (B: Black Walnut)
 • 2+3 év garancia (a +3 évhez regisztrálni kell a terméket a Yamaha weboldalon)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek